SZEMÉLYES TALÁLKOZÁS

Az ősök medicinája: származási vonalaink gyógyítása intenzív kurzus

Háromnapos összejövetel
Budapesten

Dr. Daniel Foorral és az Ősök gyógyító ereje módszerrel dolgozó további szakemberekkel

2024. május 31. – június 2.

A megközelítésről

Az ősi származási vonalaink gyógyítása a személy vér szerinti őseivel való közvetlen kapcsolat ápolása a személyes, családi és kulturális gyógyulás céljából. Ez magában foglalja a bölcs és energetikailag jó állapotban lévő ősökkel való biztonságos kapcsolatfelvételt, valamint az ő segítségüket és részvételüket ahhoz, hogy az időben visszanyúló vérvonalak egészében mély gyógyulás jöhessen létre.

Ha részt vettél már valamilyen személyes gyógyító munkában, és nagyobb áttöréseket keresel, akkor lehet, hogy az ősi vérvonalak gyógyítása lehet a feladatod. Akkor is szeretettel várunk, ha ez újdonság számodra. Ez a megközelítés hasznos elemeket sző egybe a pszichológiából, a kulturális gyógyításból és a spirituális/rituális hagyományokból. A generációk közötti ciklusokban és a kulturális fájdalomban gyökerező minták végre feloldásra találhatnak. A közelmúlt és az ősi időkben élt származási őseinkkel való kapcsolat visszaállíthatja a megakadt áldásokat, javíthatja az élőkkel való kapcsolatokat, és elősegítheti a célok kitisztulását.

You can turn on the English or Spanish subtitles by clicking the CC icon next to the sound icon.

A Programól

A program az ImpactHub-bann lesz.

Őseink, származási helyüktől függetlenül, magukban hordozzák a többezer éves történelmet, mágiát és gyengéd emberiséget is. A rituális mélymerülések olyan helyeken, mint Budapest, ahol ezek a rétegek ennyire tapinthatóak és ősiek, az egyszerre gyönyörű és erősen ható rituálé. Mint minden felajánlás az Ősök Medicinája közösségében, ez az összejövetel is kulturálisan tudatos módon történik, törekedve a magyar történelem rétegeinek tiszteletben tartására.

Erre az összesen közel hét órányi csoportos rituáléra három teljes napon keresztül gyűlünk össze (9:30h-13:00h és 14:30h-17:30h). Kényelmes, 90 perces ebéd szünetet tartunk, és sok étkezési lehetőség lesz a közelünkben. Lesznek székek és ülőpárnák, és azt javasoljuk, hogy hozz magaddal mindent, amire szükséged lehet a kényelemhez.

​​Mire számíthatsz a találkozó során?

A háromnapos intenzív kurzuson elsajátíthatod mind az egész életen átívelő rituális keretet, mind a kézzelfogható készségeket ahhoz, hogy közvetlenül kapcsolódni tudj a bölcs és kedves őseiddel. Amire számíthatsz:

Az együtt töltött időnket pszichológiailag megalapozott, rituálisan biztonságos és kulturálisan befogadó módon vezetjük. A tanításokat Daniel adja át, a gyakorlatokat ő és képzett rituális támogatókból álló csapata vezeti. Szeretettel várjunk mindenkit, azokat is, akiknek új a származási ősökkel való munka, azokat is, akiket örökbe fogadtak, vagy akiknek nehéz élményeik vannak a családjukról és a kultúrájukról.

star with star copper

Minden áldással és kihívással együtt, mi vagyunk a vérvonalaink élő arca a Földön.

Költségek

Előregisztrációs ár nem magyar nyelvű résztvevők számára
$ 650
USD
  • (kb. 600 € vagy 237,000 Ft; az átváltási árfolyamok eltérőek lehetnek)
Előregisztrációs ár magyar résztvevők számára
$ 375
USD
  • (kb. 345 € vagy 137,000 Ft; az átváltási árfolyamok eltérőek lehetnek)

Van néhány további kedvezményes helyünk. Ezek a helyek különösen azoknak szólnak, akik nehéz anyagi helyzetben vannak, valamint azoknak, akik valamilyen rendszerszintű elnyomást és diszkriminációt tapasztalnak az életükben oly módon, hogy az az anyagi lehetőségeket is befolyásolja (pl. a gazdaságilag kevésbé fejlett országokból érkező közelmúltbeli bevándorlók). Kérünk, lépj velünk kapcsolatba habozás nélkül, ha szükséged van erre a csatlakozáshoz; A program elérhetősége szervezetünk egyik alapvető értéke. Ezekre a helyekre itt jelentkezhetsz: Támogatott regisztráció iránti kérelem.

Ingyenes tanítás és könyvbemutató

Az intenzív kurzus előtt Daniel tart egy ingyenes, mindenki számára nyitott könyvbemutatót, hogy megünnepelje az Ősök gyógyító ereje című könyve magyar fordítását, amely az Ursus Libris kiadónál jelenik meg 2024 márciusában. Erre május 29-án, szerdán 19:00-20:30 között kerül sor, szintén a MagnetHáz-ban. Amint tudunk több részletet, megosztjuk itt, és nagyon örülünk, ha csatlakozol hozzánk. Szükség szerint magyar fordítással.

Az oktatóról

daniel foor ancestral medicine bio sq cu

Daniel Foor, PhD

Daniel a pszichológia doktora, tapasztalt ritualista és az Ancestral Medicine: Rituals for Personal and Family Healing szerzője. A joruba nyelvű Nyugat-Afrika òrìṣà hagyomány beavatottja, és a mahájána buddhizmus, az iszlám szufizmus követőitől tanult, valamint angol és német ősei régi útjaiból. Daniel szenvedélyesen képzi az új vezetőket és változás-hozókat mind a kulturális gyógyítás, az animista etika és az alkalmazott rituális művészetek metszéspontjaiban. Feleségével és két lányával Granada közelében él, Spanyolországban, a Sierra Nevada hegység lábánál. Tudj meg többet Danielről.

A kurzus asszisztense

anna solyom ancestral medicine 380x380

Anna Sólyom

Sólyom Anna filozófia mesterdiplomával rendelkezik, trauma-informált pszichoszomatikus konzulens, test-terapeuta és író. Biodinamikus craniosacralis és kardiovaszkuláris terápiával és TRE-vel® dolgozik, minősített konzulense Dr. Máté Gábor módszerének, a Compassionate Inquiry-nek (Együttérző Feltárás). Holisztikus megközelítéssel segíti a személyes történetek feldolgozását és a generációk közötti traumák harmonizálását. Minősített konzulense az Ancestral Lineage Healing – Az ősök gyógyító ereje – módszernek. Spanyolországban, Barcleonában, Katalóniában él. Szenvedélye, hogy másokat segítsen az ősi leszármazási vonalak gyógyításában, és abban, hogy újra kapcsolatba lépjenek a testükkel és a Földet tisztelő gyakorlatokkal. Erről a munkáról bővebben magyar nyelven lásd: https://azosokgyogyitoereje.hu/ és Anna munkájáról bővebben: https://escuchavital.com.

GYIK

Minden nap péntektől vasárnapig 9:30-13:00, majd 14:30-17:30 között gyűlünk össze, rövidebb délelőtti és délutáni szünetekkel és a szokásos ebédszünettel. A közös időnk minden nap négy, egyenként körülbelül 90 perces tanításból és gyakorlásból áll, kettő ebéd előtt és kettő utána.

Ezek a foglalkozások a tanítás, a közvetlen vizualizációs és a transzmunka (gyakran dobolással), a képzett segítők által kísért kisebb csoportokban való megosztás, beszélgetés a nagy csoportban, és az ősökre összpontosító rituálék egyéb elemei, például gyakorlás, ének és ima felajánlása. A részvételnek nincsenek előfeltételei, azonban a rituális művészetekben és a személyes gyógyítással kapcsolatos előzetes tapasztalatok hasznosak.

A származási vonalaink gyógyításának intenzív kurzusa szorosan követi az Ancestral Medicine: Rituals for Personal and Family Healing első kilenc fejezetét amely magyarul 2024 márciusának második felében jelenik meg az Ursus Libris kiadó gondozásában, Az ősök gyógyító ereje címen. Ez az első 9 fejezet arról szól, hogy a résztvevők kapcsolatba lépnek és együttműködnek az ősi vezetőikkel, hogy azok támogassák a még segítségre szoruló halottakat. Az online az Ancestral Lineage Healing alaptanfolyam szintén követi a leszármazási gyógyulási folyamat lépéseit, és ezek azok az alapvető lépések is, amelyeket minősített facilitátorok követnek az egyéni foglalkozások során.

Maga a folyamat több éves személyes találkozások tapasztalataiből ered, és a többnapos csoportos folyamat olyan alkímiát kínál, amely nem hasonlít a munka bármely más megközelítéséhez.

Fontos megjegyezni, hogy a vérvonalak gyógyításának intenzív kurzusa alapvetően különbözik az Ősök Medicinája Facilitátor Képzéstől. Az intenzív rendezvények résztvevői élethosszig tartó készségeket sajátítanak el ahhoz, hogy hozzáférhessenek az őseik támogatáshoz. Ez a háromnapos intenzív azonban nem helyettesíti azt a közel egy éves szakmai képzést, amelyet mindazok vállalnak, akik szakemberekké kívánnak válni abban, hogy ezt a folyamatot vezethessék mások számára.

Információt várunk az ImpactHub-tól.

Az kurzus angolul lesz megtartva, magyar nyelvű fordítással. A regisztrációt követően mindenkit megkérdezünk a nyelvi igényeiről, és ha nagy igény van teljes, élő magyar fordítási szolgáltatásra, akkor ezt biztosítjuk, mivel elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ez a kurzus a magyarul beszélők számára elérhető legyen. Az összejövetelt támogató személyzetünk olyan emberekből áll, akik folyékonyan beszélnek franciául, németül, spanyolul, görögül, jorubául és csehül.

Bár nincs szükség Covid-19 tesztelésére, kérünk, hogy ne vegyél részt a kurzuson, ha úgy gondolod, hogy fertőző beteg vagy (bármilyen betegség, nem csak a Covid). A maszk viselése elfogadott, de nem kötelező. Az immunhiányos vagy érzékeny egészségügyi fogyatékossággal élő személyek számára nem tudunk teljes körű Covid-biztonsági protokollt kínálni.

Alapvető értékeink és etikánk megerősítik a különböző nemű, származású, vallási irányultságú emberek teljes körű befogadását, olyan tényezők tekintében is, amelyek kirekesztéshez és egyéni károkhoz vezethetnek. A robusztus ösztöndíj-felajánlás és a csökkentett költségű lehetőségek célja a pénzügyi hozzáférés támogatása.

A résztvevőknek, akik a kurzusra jönnek Budapestre, saját szállást kell biztosítaniuk, mivel ez egy nem ottlakásos rendezvény. Nem tudunk segíteni a résztvevők szállásának lefoglalásában.

A megközelítésünk tapasztalati, a kedvesség etikájában gyökerezik, és befogadja a különböző származású és bármilyen spirituális hátterű (vagy azok hiányával élő) embereket. Szervezeti alapértékeinkkel összhangban az intenzívek a feminista, dekolonizáló, antirasszista, LMBTQ-barát, osztálytudatos, Föld-tisztelő etikában gyökereznek. Arra törekszünk, hogy ezeket az értékeket egy nem-dogmatikus, melegszívű és a mélységi rituális munkát támogató, nyitottság és sebezhetőség ösztönzésére szolgáló módon testesítsük meg.

A résztvevők közvetlenül a saját származási őseikkel dolgoznak, és nem várjuk el senkitől, hogy bárki mást e munkában kísérjenek, azon túl, hogy elvárjuk a figyelmes jelenlétet a megosztások során. A résztvevők egymás mellett dolgoznak, mindegyikük a saját terében és személyes folyamatában.

Mindegyik intenzív kurzus összeszövődik a helytörténet kifejezett tiszteletével és gyógyításával. Magyarország történelmét illetően határozottan ellenezzük az ősi felsőbbrendűség vagy etnonacionalizmus minden formáját, miközben üdvözöljük a történelmi becsületességet, valamint a múlt és a jelen problémáinak gyógyítását és helyreállítását. Ez magában foglalja például a hajlandóságot arra, hogy nyíltan beszéljünk a magyar zsidók, romák és más etnikai kisebbségek történelmi üldöztetéséről, valamint a fasizmus, a militarizmus és a birodalomi nehéz örökségéről. A megközelítés kedves és befogadó, és szívesen látjuk azokat a résztvevőket is, akik olyan ősöktől származnak, akik súlyos károkat okoztak és szenvedtek el.

A résztvevők mélyreható tapasztalatokra számíthatnak, és fontos, hogy foglalkozzanak a személyesen egyensúlyukkal, jóllétükkel. Dr. Foor tanítása mellett az Ancestral Medicine Practitioner Network – Az Ősök Medicinája gyakorló közösségének rituális támogató tagjai is jelen lesznek, akik között van, aki magyar vagy beszél magyarul. Ezzel együtt még egy összehangolt és kulturálisan barátságos közösség támogatása esetén is, akkor is amikor három teljes napig vezetünk egy csoportos rituálét, az egyénre szabott támogatási lehetőségek szintjei korlátozottak.

Ha kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy az intenzív jó megtartó tér-e a mélységi munkához, előzetesen konzultálj velünk. Az intenzív nem helyettesíti a személyes terápiát vagy a fizikai gyógyszereket.

Az kurzus időszakában nyújtott személyes támogatás mellett sok résztvevő hasznosnak találja az egyéni szakemberrel való együttműködést. Ha kapcsolatba szeretnél lépni a gyakorló facilitátorokkal vagy a képzésben részt vevő szakemberekkel, kövesd ezt a linket az Ancestral Medicine Practitioner Directroy-hoz. A közösségünkben van lehetőség különböző nyelvi igényekre, alacsony jövedelmű foglalkozásokra és egyéb specializációkra is.

Egyéb megállapodás hiányában a teljes költség 25%-a vissza nem térítendő letét.

Ha le kell mondd a részvételed, kérjük, tudasd velünk a lehető leghamarabb. Ha valami megváltozik, és nem tudsz csatlakozni hozzánk, minél közelebb van a lemondás az esemény időpontjához, annál nehezebb betölteni a helyeket. A fennmaradó regisztrációs díj a következőképpen téríthető vissza:
75%-os visszatérítés 2024. március 12. előtt (60 nappal az összejövetel előtt).

50% -ot térítünk vissza a kurzus kezdete előtti 30 és 60 nap között történt lemondások esetén. Az április 30. utáni lemondások esetén (kevesebb, mint 30 nappal az intenzív időszak kezdete előtt) nem áll módunkban visszatéríteni a költségeket.

Fenntartjuk a lehetőséget, hogy bizonyos mértékig rugalmasan kezeljük ezt a politikát, különösen azokban az esetekben, amikor a felszabadult helyet gyorsan elfoglalja valaki. A személyesen rendezett intenzív kurzusok azonban jelentős szervezeti erőforrásokat igényelnek, és ezek az irányelvek segítenek abban, hogy ezek az ajánlatok fenntarthatóak maradjanak.

Örömmel segítünk bármilyen további kérdésben! Vedd fel velünk a kapcsolatot info@ancestralmedicine.org mail címen, és csapatunk egyik tagja általában két munkanapon belül válaszolni fog.

Translate